Speakeri

Elena Lotrean

Director Executiv Fundația Didactică Scoala Primară Româno-Finlandeză Sibiu

Experiența vastă în managementul de proiecte, mediul ONG, tineret, training și voluntariat a ajutat-o pe Elena Lotrean să pună bazele Școalii Primare Româno-Finlandeze Sibiu, locul locul unde ea își dedică energia în formarea copiilor și a profesorilor și în proiectele de educație pentru adulți.

Radu Nechifor

Naist

Radu Nechifor este naist, profesor și constructor de naiuri. Pasiunea pentru a naiuri a dobândit-o atunci când a început studiul muzicii în cadrul Liceului de Artă din Sibiu. În timp a ajuns să se perfecționeze, să câștige diverse competiții și să devină profesor și constructor de naiuri. 

Eyedrops

Band

Eyedrops și-a început activitatea în 2012, prezentându-se în fața publicului cu piese în limba Engleză, urmând ca mai apoi în 2015 să îmbrățișeze limba română. Dintre concertele trupei se pot remarca cel din deschiderea concertului Muse de la București, din vara lui 2016, prezența la evenimente precum TIFF 2017, Sound&Vision, Musai Fest sau Street Delivery

Tică Darie

Manager Made în Roșia Montană

La doar 25 de ani, Tică Darie este una dintre vocile puternice ale generaţiei tinere, un promotor al societăţii civile şi al uneia dintre cele mai fierbinţi cauze ale României: Roşia Montană. Este președintele unui centru local de cercetași și managerul magazinului online ”Made in Roșia Montană”.

Claudiu Petria

Co-fondator Questo

După o aventură de 7 ani în agenții de publicitate, proiecte educaționale, International Advertising Association, Romanian Chapter for Young Professional și în multiple proiecte pro bono, Claudiu Petria a co-fondat Questo App, aplicația care oferă experiențe autentice locale.

Andrei Oltean

Președinte Asociația Art Factory Transilvania

Oltean Andrei este președintele Asociației Art Factory Transilvania, asociație organizatoare a SISAF. De-a lungul timpului el a participat la organizarea mai multor evenimente culturale atât în Sibiu cât și în țară ca și artist sau promotor de artă modernă.

Iuliana Grigoriță

Vicepreședinte Științescu Hub

Iuliana este vicepreședintele Științescu Hub. Pasiunea ei pentru procesul de învățare au facut ca de mai bine de șapte ani să studieze, să aplice și să transmită mai departe secretele învățarii eficiente.

Andreea Bogdan

HOST

Prezentator TV, Corespondent RRA, Managing Partner AB.ro

Andreea Bogdan și-a început activitatea în lumea televiziunii în Sibiu. De atunci și până acum a acumulat aproximativ 10 ani de experiență în domeniu la diverse posturi radio și tv, devenind cunoscută prin emisiunile realizate. În acest moment ea prezintă diverse evenimente în toată țara, este corespondent Radio România Actualități și partener într-o agenție de publicitate.

Ana Drăgan

Developer, Entrepreneur

Dupa primul an de facultate, Ana a decis că vrea să își folosească skill-urile în domenii în care tehnica este mai puțin utilizată. Primul ei proiect, Tremdix, vizează pacienții care suferă de Parkinson, iar cel de-al doilea este un proiect de dezvoltare de device-uri pentru exerciții de control al musculaturii.