Elena Lotrean

Director Executiv Fundația Didactică Scoala Primară Româno-Finlandeză Sibiu

Elena are 24 de ani de voluntariat la nivel local, naţional şi european.  Managementul de proiect şi mediul ONG le-a luat cu asalt încă de la 14 ani. De atunci a adăugat experienţa în companii şi organizaţii, publice, din domeniul HORECA, resurse umane, business. A coordonat proiecte naţionale şi europene, a gestionat resurse umane în calitate de leader şi manager, a construit echipe şi organizaţii. Condimentele preferate: provocarea şi proactivitatea

De peste 14 ani de experienţă în training în sectorul public, de afaceri şi neguvernamental, în ţară şi străinătate, peste 1000 de clienţi în training, este implicată în organizaţii de tineret la nivel naţional şi european cum ar fi Forumului Organizaţiilor de Tineret din România – FONGTR sau European Confederation of Youth Clubs, ECYC. Ultimul ei proiect este Școala Primară Româno-Finlandeză Sibiu, unde își dedică energia formării copiilor și profesorilor și proiectelor de educație pentru adulți.

Elena este acreditata ca Formator de către Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei şi Tineretului, practician certificat LAB Profile, consultant Belbin Team Roles, coach acreditat Coaching with Enneagram şi 5AM Coaching.